Trucs per dissimular els peus grans

Si ets dona i calces una talla gran de sabates, hauràs comprovat la dificultat per trobar unes sabates que t’agradin. El complexa de peu gran no només és una qüestió estètica, sinó que també es pot convertir en un autèntic problema a l’hora de vestir els peus. Per aquest mateix motiu, hem decidit preparar un article per ajudar-te a superar el complexa de peus grans.

Qui pateix complexa de peus grans?

Les dones són qui acostumen a patir complexa físic, ja que els homes troben amb més facilitat talles grans de sabates. Fins a un cert punt és lògic que aquestes dones de peu gran es sentin acomplexades perquè la industria del calçat no pensa en elles. Però trobar una sabata còmode i a un preu assequible de talla ja no és missió impossible amb sabateries com aquesta que ofereixen sabates de dona de talles grans amb models de moda.

Sens dubte, una bona manera de superar aquest complexa seria que les sabateries tinguessin més en compte aquestes dones de peu gran. La bona noticia, és que les noves generacions venen trepitjant fort, fent cada vegada més habitual el peu gran en les dones. I és cert, són moltes les models que calcen un peu gran i triunfen a les passarel·les.

Sentir vergonya per fer un peu gran, és una pèrdua de temps. És una qüestió merament estètica que es pot arribar a dissimular fent cas a aquests 4 consells que t’expliquem a continuació.

Consells per dissimular els peus grans

Superaràs el complexa de peus grans quan hagis acceptat la mida dels teus peus. Però si veus aquesta acceptació molt lluny, pots reduir-te la talla de peus serrant i tallant els ossets dels dits dels teus peus. Lògicament, no pensem ni valorem aquesta opció com a un bon mètode per oblidar-nos dels peus grans. Es pot reduir visualment la mida dels teus peus d’aquesta manera:

1. Utilitza pantalons llargs i acampanats perquè cobreixin el peu.

2. Compra’t sabates de punta rodona i oblida’t dels de punta quadrada o allargada, ja que només et faria un peu més gran.

3. Usa talons fins però no massa llargs i intenta evitar els talons amples i d’agulla.

4. Les sandàlies són probablement el calçat més conflictiu per les dones que tenen un peu gran i es senten acomplexades. Intenta triar sempre sandàlies que tinguin una cinta gruixuda des dels dits del peu fins el turmell, i així aconseguiràs que semblin més petits.

Esperem de tot cor que aquests petits consells per dissimular els peus grans t’ajudin a deixar els teus complexes de banda i puguis trobar les sabates que més t’agradin per combinar la roba que et fa sentir més còmode i elegant.

Escriu la Teva Opinió!