Street Style: com combinar sabates esportives

Fa 2 anys enrere les esportives només eren per anar al gimnàs i practicar esport, però la nova tendència de les “sabates còmodes” han massificat l’ús de les esportives i ho podem veure fàcilment amb l’streetstyle de les bloggers de moda.

Aquesta particular tendència ens encanta, ja que és pràctica i ideal per a totes les dones que acostumen a anar de bòlid durant el dia i busquen comoditat. A més, cal dir que les esportives, a part de més còmodes, són més econòmiques que les sabates de taló, ja que en sabateries online com per exemple pepesport.es, pots trobar esportives de marca a bons preus. Tenim internet, aprofiteu-ho i busqueu les millors ofertes!

Tendència en looks amb sabates d’esport 2017

Avui hem preparat per a tu la millor selecció de looks realistes i moderns de les millors bloggers que combinen els seus vestits casuals amb sabates d’esport. Elles opten per combinar New Balance Lifestyle com aquestes, amb els seus conjunts de roba, ja que per marca i color són ideals.

1. Look modern amb esportives de colors atrevits

Tendència d’estil bohemi, modern i atrevit, combinant roba amb detalls únics amb esportives i un barret. Perfecte per un dia casual de rutina.

2. Look elegant i clàssic

Perfecte per anar a la feina, combinant qualsevol tipus de roba adequada i correcta amb unes esportives blanques de marca.

3. Look totalment monocolor

L’elegancia d’un look totalment monocolor amb tons foscos, com negres o grisos i destacant les sabates esportives amb un color que aconsegueixi trencar per complet amb la roba. Original i modern, com ens agrada a les dones!

4. Vestits combinats amb esportives

I perquè no seguim amb la comoditat de les esportives combinades amb vestits? La tendència ha arribat fins als vestits i ara que s’acosta l’estiu, serà la millor opció per passejar al cantó de la platja.

5. Faldilles combinades amb esportives

I si hi ha esportives per vestits… també n’hi ha per faldilles! Seguim mantenint la comoditat i la moda amb les faldilles tan curtes com llargues.

I tu, amb quin look et quedes? Si t’ha agradat l’article d’avui, no dubtis en compartir-lo amb els teus amics!

Escriu la Teva Opinió!