Quins aliments pugen la tensió?

¿Què Hi Trobaré Aquí?

¿Què Hi Trobaré Aquí?

Et sens cansada? Amb son? Et notes marejada? Tenir la tensió baixa és molt comú en Descobreix dones i més a l’estiu. Avui a millorencatala.cat, t’explicarem la manera de prevenir les baixades de tensió a partir d’aliments que pugen la tensió i trobar-te millor.

Moltes persones sovint es queixen de tenir poca energia, anar cansades i no descansar caràcter bé a les nits. Un del símptomes de tenir la tensió baixa és precisament aquesta sensació, la d’estar sempre cansat o cansada, sense forces i amb marejos.

Si pateixes aquests símptomes, és molt probable que tinguis la tensió baixa i no te n’hagis adonat. El que et recomanem en aquesta situació, és que comencis a pendre-te-la sovint amb màquines especials que la mesuren a la farmàcia. De totes maneres, el primer cop que te la miris, seria convenient que ho fessis amb el teu metge o nutricionista, encarregat d’analitzar i explicar-te la situació.Movie Fifty Shades Darker (2017)

Què vol dir tenir la tensió baixa?

La tensió és baixa quan va de 100/60 mmHg en avall, i és normal a 120/80. Això vol dir ??? que el teu flux sanguini disminueix i no te prou força, per tant les parets arterials estan molt dilatades i la quantitat de sang que circula no és suficient.

Aquí però, hi juga molt la genètica, ja que hi ha persones que sempre estan a 100/60 i no els hi passa res, però si disminueixen d’aquesta mesura de manera regular, apareixen els problemes. Perquè precisament, molt còmode no és viure cansat i marejat, oi?

A més, cal dir que pots acabar desmaiant-te, caure i fer-te mal, ja que l’oxigen no arriba de manera correcta a algun òrgan vital i el cos no reacciona correctament.

Quines són les causes de la tensió baixa?

Abans parlaven de la genètica i ara donarem protagonisme a l’estat d’ànim, ja que la tensió manté una estreta relació amb els nervis, l’ansietat i les emocions. Les causes de tenir la tensió baixa poden ser les següents:

– Desequilibri hormonal per un excés d’estrògens: sabràs que tens un desequilibri hormonal perquè el flux vaginal és abundant, les femtes toves i estàs molt sensible emocionalment.

– Problemes carídiacs.

– Diabetis.

Nissan Embaràs.

– Reacció al·lèrgica.

– Estrès i ansietat.

Aliments per pujar català? la tensiósnacks salats

Després d’explicar-vos què vol dir tenir la tensió baixa i quines són les causes que ho provoquen us expliquem quins son els aliments que ens ajudaran a trobar-nos millor.

En primer lloc, cal que estiguis molt ben alimentat Com o alimentada durant el dia, així que ni se t’acudeixi sortir de casa sense haver menjat res i no practiquis res d’esport en dejú si no ets un esportista experimentat. Anem ara a compartir amb vosaltres quins són els aliments que s’encarreguen de fer pujar la tensió.

– Confitats

– Snacks salats

– Sal de sèsam

– Tamari

– Infusions, pastilles o gotes de regalèssia, gingebre, ginseng…

– Tasses de cacau pur o amb pol·len d’abelles.

– Begudes d’ametlla.

– Fuites i verdures.

– Xocolata negra.

– Sals minerals: oblida’t de les begudes isotòniques o en llauna més comercials. Si necessites una bona injecta de sals minerals, el millor que pots fer és preparar-te la teva pròpia beguda amb sal marina o alga kombu i suc de fruites natural. Ah! Si beus aigua, pensa que no sigui de mineralització dèbil.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ara que ja saps quins aliments has d’incorporar a la Weihnachtspause teva dieta per evitar les desmaiades per baixades de tensió inesperades, www.chicagobearsjerseyspop.com desitgem que no et torni a passar més!

Escriu la Teva Opinió!