Oli de rosa mosqueta per les arrugues

Vols saber què és l’oli de rosa mosqueta i quines són les seves propietats i beneficis? En aquest article t’ho expliquem tot sobre els avantatges d’usar oli de rosa mosqueta per la teva pell.

Què és l’oli de rosa mosqueta?

La rosa mosqueta és un arbust que pot arribar als 2 metres d’altura. Prové de la família de les rosàcies i és popular gràcies al seu oli. L’oli de rosa mosqueta es tracta d’un oli vegetal amb múltiples propietats per usar com a cosmètic i com a medicina convencional. L’oli que s’extreu de les llavors d’aquest arbust i la seva composició amb diferents àcids grassos essencials, antioxidants i vitamines, fan que sigui una font de antienvelliment molt valuosa actualment.

Propietats de l’oli de rosa mosqueta

Tal i com hem dit anteriorment, la composició de l’oli de rosa mosqueta està plena d’àcids grassos essencials (omega 6, omega 3, pàlmic, oleic, linolènic…), antioxidants i a més conté gran quantitat de vitamina A, C, E, carotenoides, flavonoides i pectines. Tots aquests components són els encarregats de proporcionar beneficis a nivell estètic i mèdic.

Beneficis de l’oli de rosa mosqueta

Els beneficis d’aquest oli poden fer front a moltes malalties, a més d’utilitzar-se per cuidar la pell, gràcies als seus afectes regeneradors. Entre els seus múltiples beneficis trobem:

1. Enforteix el sistema circulatori: les vitamines, els antioxidants i els àcids grassos essencials que composen l’oli de rosa mosqueta, ajuden a enfortir el sistema circulatori, a més de prevenir la diabetis.

2. Hidrata la pell seca: l’oli de rosa mosqueta, és un gran hidratant, ja que s’encarrega de millorar els nivells d’humitat de la pell i crea una barrera impermeable evitant perdre l’aigua. es recomana utilitzar-lo especialment a partir dels 45 anys, ja que és una edat en la que la pell fabrica menys col·lagen i l’elasticitat es redueix.

3. Retarda els signes de l’envelliment: una de les seves altres funciones és millorar la pigmentació i la textura de la pell evitant-ne l’aparició d’arrugues. Els metges recomanen utilitzar cremes revitalitzants per mantenir la pell elàstica i retardar l’aparició d’arrugues. Un bon aliat, és l’oli de rosa mosqueta i actualment trobar productes que portin oli de rosa mosqueta, és fàcil. Nosaltres et recomanem productes de qualitat per la teva pell, com per exemple aquestes cremes antiarrugues de farmàcia, ja que en molts casos s’acaben tenint la pell més seca, degut a l’utilització de cremes de baixa qualitat.

4. És un aliat contra el dolor de l’artritis: pot alleujar molt el dolor de les persones que pateixen artritis, per el que es redueix la necessitat d’utilitzar medicaments.

5. Regenera la pell després de cremades: utilitzar rosa mosqueta després d’haver patit alguna cremada o algun tall, pot contribuir a la millora de la cicatrització de la ferida. Cal dir que la vitamina A, desencadena un paper rellevant en aquesta funció. A més, els àcids grassos regeneren la pell, millorant altament la seva flexibilitat.

Utilitats de l’oli de rosa mosqueta

El fet d’utilitzar oli de rosa mosqueta fa que gran quantitat de malalties millorin. Aquest oli te dues utilitats específiques:

– Ús mèdic: l’oli de rosa mosqueta, és conegut per els seus efectes regeneradors que ajuden a prevenir malalties. Algun dels seus usos en medicina, son la artritis, les úlceres, la diabetis, el dolor d’esquena, les inflamacions, la gota, etc. Cal dir que també enforteix el sistema immunològic i estimula la circulació reduint inflamacions. A més, les infusions amb pètals de rosa mosqueta son molt recomanables per depurar l’organisme, perquè ajuden a netejar els ronyons.

– Ús de bellesa: degut als seus components, es tracta d’un remei natural contra l’envelliment prematur molt recomanable gracies a la seva gran quantitat d’antioxidants. L’oli de rosa mosqueta hidrata la pell i regenera.

Recorda que ajuda a prevenir les arrugues, a cicatritzar, a fer desaparèixer les marques del sol, les estries (sobretot per les embarassades) i la pèrdua de l’elasticitat de la pell.

Escriu la Teva Opinió!