Llista d’idees de regals promocionals

Una de les formes més intel·ligents d’invertir per donar a conèixer un producte específic o la pròpia marca d’una empresa, és en regals publicitaris. El gran objectiu de fer regals promocionals, és aconseguir nous clients i generar llaços de confiança amb els ja existents.

Així que si una de les teves decisions és invertir en publicitat, fer-ho amb regals publicitaris és una opció molt encertada.

10 millors regals promocionals per la teva empresa

1. Bolígrafs personalitzats

Els bolígrafs son un dels primers recursos que utilitzen les empreses quan busquen tenir un petit detall amb els seus clients. Econòmic, efectiu i pràctic, una alternativa perfecta per captarclients i agradar als que ja tens.

2. Bosses de tela personalitzades: les bosses de tela son molt importants a nivell d’estratègia promocional, ja que es converteix en una alternativa original i ecològica, fet que pot agradar molt.

3. Samarretes personalitzades: aquest és un altre dels regals promocionals mes admirats per els clients. Nosaltres et recomanem que el teixit de la samarreta o camisa sigui de qualitat i estampis el teu logo o eslògan de manera sutil i elegant, amb algun estampat modern o per el contrari, amb ben pocs elements. Intenta evitar estampar el logo excessivament gran a la samarreta. El client estarà molt satisfet, però recorda que el disseny del producte que regales, és clau.

4. Clauers personalitzats: de la mateixa manera que els bolígrafs personalitzats, els clauers també suposen una alternativa de màrqueting molt eficaç. Amb ells, aconsegueixes agradar als teus clients i és un element que no sol ser gaire car.

5. Quaderns i llibretes amb el logo de la marca: els quaderns i les llibretes també son una bona iniciativa, ja que aquests regals s’han utilitzat històricament per una infinitat d’emrpeses. Si aconsegueixes col·locar de manera visible el teu logo o eslògan sense cridar massa l’atenció, aconseguint un bon disseny del producte, aconseguiràs que el regal sigui el desitjat per els teus clients.

6. USB personalitzats: els USB són els regals que s’han declarat més útils i eficaços, ja que molta gent realment els utilitza. Intenta estampar el logo de la teva empresa d’una manera ben visible, ja que en aquest regal l’important no és el disseny, sinó la utilitat.7. Ulleres de sol personalitzades: si el que busques és originalitat, i si sobretot et trobes en dates d’estiu, el millor que pots fer és regalar ulleres de sol personalitzades. Seran un element útil que combinat amb un bon disseny pot resultar un regal molt atractiu.

8. Maletes de viatge amb el logo de l’empresa: aquest tipus de regal se’n va una mica de pressupost, però amb ell, aconseguiràs originalitat i utilitat, tot el que la gent busca en un regal promocional. ¿Vols jugar segur? Regala maletes de viatge!

9. Estores per el ratolí de l’ordinador: un clàssic, però sempre efectiu, tant per repartir entre els teus clients com per utilitzar com a material de l’oficina.

10. Gorres publicitàries: les gorres publicitàries, al igual que les ulleres de sol, creen efectes molt positius en èpoques de l’any en les que fa molta calor. El client valorarà un element amb el que es pugui protegir del sol, i més si és atractiva.

I ara ja tens unes quantes idees per desenvolupar la teva estratègia promocional. Sempre pots repartir els regals publicitaris en un esdeveniment publicitari per donar més reforç a l’anunciament de la marca.

Els teus possibles clients t’estan esperant!

Escriu la Teva Opinió!