Idees per decorar la terrassa

¿Qui no desitja sortir a la terrassa i trobar-se en un ambient harmònic i agradable? Avui desde millorencatala.cat volem proposar-te com decorar una terrassa amb un encant especial.

Amb el bon temps només podem pensar en prendre una copa a l’aire lliure, o inclús preparar un bonic sopar en un ambient perfecte amb bona companyia. I també… per què no? Escoltar música, prendre el sol o acabar la feina de l’oficina.

Com decorar la terrassa

Com sempre diem, la millor decoració serà la que ens mostri el nostre toc personal i la que ens faci sentir còmodes i relaxats. Per això, hem de tenir les idees clares i conèixer mètodes, tècniques i alternatives per posar-les en pràctica per saber com decorar una terrassa amb encant.

A continuació et proposem algunes idees sobre com decorar una terrassa que serivan com a font d’inspiració i poden ser capaces d’aconseguir un toc únic i personalitzat per gaudir de cada detall.

Podem incloure qualsevol cosa o detall decoratiu que ens agradi i aporti un encant personal, que faci que la nostra terrassa o jardí es vegin bé, per exemple, els detalls amb flors són una aposta assegurada.

En quant als mobles d’exterior, complements, accessoris de decoració, revestimetns de parets i terres, és interessant conèixer algunes dades importants de com decorar una terrassa.

És fonamental basar-nos en el pressupost que tenim assignat per decorar la nostra terrassa. Si el nostre desig és invertir grans quantitats, potser podem contractar alguna empresa especialitzada o professionals experts perquè realitzin la decoració de la terrassa de forma exclusiva. Però si tens poc pressupost per decorar-la, el millor és que ho facis tu mateix/a, a part, t’ho passaràs bé i deixaràs volar la imaginació. Només és necessari que busquis els mobles que necessites en botigues adequades que tinguin una secció de decoració de terrassa i jardí.

1. Terrassa amb sombres

Si volem gaudir el major temps possible de la zona exterior, necessitem evitar el sol, per tant, haurem d’utilitzar para sols que ens protegeixin dels seus raigs, una bona manera de fer-ho és posant una mica de creativitat en la creació d’aquests “para sols”, com veus a la imatge.

2. Terrassa amb intimitat

Busques crear un ambient d’intimitat? Pots col·locar les parets decoratives artificals que actuin com un obstacle visual, en el cas de la decoració d’exteriors s’utilitzen molt les pèrgoles amb cortines verticals, panells per jardins, valles de fusta…

3. Il·luminació en la decoració de terrasses

L’elecció de les llums donarà un toc molt clau a la teva decoració, ja que de nit a l’estiu, són imprescindibles. Aconsellem una il·luminació indirecta que no molesti en els sopars: el millor és decorar amb guirnaldes de llum ja que desprenen un resultat jovial, divertit i cobreiexen un gran espai. Sinó, sempre pots apostar per les lampares per a terrasses amb llum tènue i espelmes.

4. Decorar terrasses amb… aigua!

Un dels elements que més ens agraden a les terrasses decorades, és l’aigua i és que pot ser realment interessant escoltar el soroll que produeix l’aigua. No tothom tindrà una terrassa gran que permeti incluir un jacuzzi o un spa, pero sí disposes del lloc, és una gran opció fer-ho. En cas de no disposar de lloc, una font en miniatura d’aigua és imprescindible en la decoració feng shui.

5. Elecció dels mobles d’exterior

El que necessitem en la decoració d’espais exteriors, són mobles resistents a les inclemències del temps i de fàcil manteniment que ens facilitin el descans, a part de ser moderns i bonics. El millor consell que et podem donar, és que utilitzis sofàs per terrasses, o sempre pots crear-te’ls tu mateix/a amb palets. Una taula de centre, coixins per jardí, cortines i una hamaca per el jardí, són també, elements imprescindibles de decoració per terrasses.

I amb tot això… no et pots oblidar de les plantes. Deixa volar la teva creativitat i col·loca-les d’una forma única i personalitzada.

A partir d’aquests elements bàsics, pots crear-te el teu propi estil, adoptant un toc més ètnic amb colors atrevits i decoració oriental o bé un estil modern molt lluminós, amb elements decoratius totalment blancs, per aconseguir la puresa que busques.

La teva imaginació, serà la teva millor aliada.

Escriu la Teva Opinió!