El gos d’atura català: origen i caràcter

¿Què Hi Trobaré Aquí?

¿Què Hi Trobaré Aquí?

 

Estàs pensant en tenir un gos d’atura català a Passepartout, casa però desconeixes els seus orígens i el seu caràcter? Doncs estàs de sort perquè en aquest article t’ho expliquem tot sobre el gos d’atura!

Origen del pastor català

El pastor català o gos d’atura té uns orígens molt llunyans. Es Com diu que descendeix dels petits gossos de pastura, descendents al mateix temps dels Washington Redskins Jerseys Terriers del Tíbet que es vídeos van portar a Europa durant les invesions bàrbares. Aquests gossos, es van anar adaptant poc a poc als llocs per on passaven i al llarg dels segles, van néixer diferents races en funció del clima i dels encreuaments. En una regió muntanyosa, com el Pirineu català, va néixer aquest gos rústic, el pastor català.Roblox Hack No Survey No Download

Caràcter del gos d’atura

El gos d’atura encara que es conegui per ser un significat gos de feina, és un excel·lent gos de companyia. És tranquil, equilibrat, viu i intel·ligent. És molt dolç amb la família, però desconfiat amb els estranys. Li encanta sentir-se útil i no é cap problema en vigilar i guardar la casa. Encara que es molt obedient, en algunes ocasions pren les seves pròpies decisions.gos d'atura_opt

Un gos tranquil a casa, però que es transforma en incansable i explosiu quan surt al camp. Accepta i agraeix la comoditat, és molt valent i humil. Per sobre Immune de tot, és un bon company, un amic fidel i no et fallarà mai.

Realment, no existeix un millor acompanyant en els passejos. No li agrada anar lligat, sinó que li agrada sentir-se lliure i pendent del seu amo. Difícilment s’allunyarà, anirà i vindrà, estant atent a qualsevol obstacle. Es tracta d’un gos que procura que tota la família vagi agrupada i és molt protector.

És un gos molt sentit, per el que hauràs d’intentar no renyar-lo injustament, ja que s’ofèn i pot passar un temps deprimit o evitant la presencia i la mirada de l’amo. Tot hi això, quan sap que es mereix un càstig, l’accepta amb dignitat i mira de ser perdonat el més aviat possible.

Característiques generals del gos d’atura

– Altura: entre 45 i 55 cm.

– Pes: 18 kg aproximadament.

– Esperança de vida: 12 anys.

– Caràcter: vigilant i despert.

– Relació amb els nens: bona.

– Relació amb altres gossos: bona.

– Aptituds: guia de ramats.

– Necessitats: exercici.

– Alimentació: 360 g diaris d’aliment complet sec (pinso).

– Cura: raspallada diària.

– Cost del manteniment: mitjà.

Cuidar el gos d’atura

El gos d’atura necessita espai, així que l’ideal seria treure’l a diari i deixar-lo córrer durant llargues estones.

Referent al New pel, s’aconsella raspallar-lo a diari perquè tingui un bon aspecte, així aconseguiràs que brilli i es vegi sa.

El pastor català, sempre ha viscut a la intempèrie i no ha rebut gaires cures de salut dels pastors, així que s’ha fet especialment resistent a les malalties. És important profunditzar en la neteja de les seves orelles per evitar-ne infeccions.

caracter gos d'atura

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Si has decidit portar un gos d’atura a casa, d’acord. Però… pensa-ho més d’una vegada, ja que com tot gos, comporta una cura diària i una responsabilitat. Una decisió així wholesale jerseys s’ha de pensar diverses vegades, deixant de banda els impulsos. Si un cop replantejada la qüestió, cheap nfl jerseys segueixes pensant que el vols, endavant, no By te’n penediràs!

Escriu la Teva Opinió!