Com fer un gorro de llana DIY

S’acosta el fred i és obligatori abrigar-nos per no agafar un bon constipat! En aquest article us ensenyarem com fer els vostres propis barrets de llana totalment personalitzats amb els vostres colors preferits. Els gorros de llana son manualitats DIY molt senzilles que no sols us serviran per abrigar-vos durant l’hivern, també poden ser útils per fer un regal original a algú especial o afegir-los sota el tió o com a regal de reis aquest nadal!

Es tracta d’una manualitat senzilla que inclús es pot fer juntament amb nens. Una manera original i divertida de passar el temps i un dia de cap de setmana durant aquest hivern.

 

Materials necessaris pels barrets de llana

Per poder començar a fer aquesta manualitat necessites alguns material indispensables. Els pots adquirir en qualsevol merceria propera allà on visquis però nosaltres et mostrarem algunes merceries online on ofereixen els productes a bons preus i d’aquesta manera et serà fàcil veure’ls també a través de la web. Els materials necessaris pel teu barret de llana son econòmics, així que es tracta d’una manualitat accessible per a totes les butxaques.

Per començar, utilitzarem un teler circular. Això fa referència al mètode que utilitzem per fer el barret, es podria fer sense aquest, però en aquest article ho farem d’aquesta manera que és molt senzill. Així doncs, pots trobar el teler que necessites en aquest enllaç: https://merceriasarabia.com/14-telares-kumihimo-y-pulseras

Ara passem al producte principal, la llana. Aquesta pot ser de múltiples colors depenent de l’estil i disseny que vulguis fer. Inclús pots arribar a fer formes combinant colors a mesura que es tela el barret, nosaltres t’aconsellem seguir un disseny de línies horitzontals, és senzill i original. Pots trobar tot tipus de llanes a bons preus en aquest enllaç: https://www.lastijerasmagicas.com/es/lanas-21 en especial et recomanem les llanes de la marca Katia, conegudes per la seva gran qualitat. Gastar un xic més val la pena per obtenir un barret de llana de qualitat que durarà molts anys i serà del més còmode al tacte quan el vestim. Pots trobar les llanes Katia aquí: https://www.lastijerasmagicas.com/es/lanas-katia-195

Així de senzill, ja tenim tot el necessari per començar a teixir el nostre barret de llana.

 

Com fer barrets de llana pas a pas

En aquest vídeo us ensenyem com fer un gorro de llana de forma molt fàcil, simplement necessites el material que hem comentat anteriorment. Hi ha moltes formes de fer aquest tipus de barrets, en aquest cas utilitzem un teler circular, així doncs per seguir els nostres passos n’hauries d’adquirir un. No et perdis aquest tutorial!

 

Idees de barrets de llana originals

Et mostrem aquí algunes idees originals pel teu barret de llana, segur que en pots treure alguna proposta abans de començar!

 

Esperem que t’hagi resultat fàcil i entenedor, si tens qualsevol dubte pots utilitzar la nostra secció de comentaris perquè entre tots et poguem ajudar! A difrutar del teu barret de llana aquest hivern!!

Escriu la Teva Opinió!