Com posar el Facebook en català?

¿Què Hi Trobaré Aquí?

Cada vegada que obres el Facebook t’apareixen Experience totes les instruccions en castellà? S’ha acabat! Hem preparat un article com déu mana per wholesale NBA jerseys ensenyar-te com posar el Facebook en català, de tal manera que el teu olierig mur, biografia i altres elements apareixeran amb català.

Posar el Facebook en català pas a pas

1. Obre la configuració de Facebook

Facebook et dóna la opció de canviar el teu wholesale MLB jerseys idioma en tots els seus menús, així que pots canviar totes les eines al català amb només dos passos molt senzills.

El primer que has de fer és obrir la configuració de Facebook on probablement hi tens “Ajustes” o “Configuración” si tens l’idioma configurat en castellà.

2

 

3

2. Elegeix l’idioma en català

Com a segon pas hauràs de triar l’idioma català. Quan hagis accedit als “Ajustes” o la “Configuración” del teu compte de Facebook, s’obrirà una nova pestanya d’opcions. Fixa’t en la 撥水性鑽石塗膜施工實例 part de la columna esquerra on hi posa: general, seguridad, és privacidad, biografía, bloqueos, idioma. Entra a idioma i un cop aquí només has de seleccionar el que vulguis!

No t’oblidis de guardar els canvis abans d’abandonar els “Ajustes”, si no, el teu idioma no haurà canviat.

5_Fotor

A més de configurar el teu idioma en el mur i els menús, també tens la opció de controlar l’idioma per diferents aspectes, com aquests que compartim amb tu a continuació:

– Traducció en les històries: a part de canviar l’idioma del mur, que és l’aspecte principal, també tens la opció de traduir els comentaris i les publicacions que estan escrits en un altre idioma. Per exemple, si et trobes una pàgina de Facebook que ha publicat algun comentari en anglès, pots traduir-la al català només fent un click. A més pots fer que es tradueixin automàticament.

– Control de l’idioma que no vols: igual com pots mostrar la traducció automàtiques de les publicacions que vulguis, també pots dir-li a Facebook que no te les mostri BIAB quan es tracti d’idiomes que no vols saber.

4

Truc ràpid per posar el Facebook en idioma català

A continuació us expliquem una altra forma de canviar l’idioma del teu Facebook en només dos clicks.

Abans d’ingressar a Facebook amb el teu compte i contrasenya, fixa’t que a la part inferior esquerra de la teva pantalla hi ha probablement seleccionat l’idioma “Español”. Fes-hi un click i se t’obrirà una finestra amb molts idiomes diferents per escollir. wholesale NFL jerseys Tria el català, accepta boom i llest! Veus que fàcil?

1

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Esperem que aquest article t’hagi pogut ajudar a canviarla configuració de l’idioma del teu Facebook, ja és hora que tots plegats tinguem wholesale mlb jerseys el Facebook en català!

Escriu la Teva Opinió!