Com baixar vídeos de Youtube pas a pas

Hi ha diverses extensions i programes que ens permeten baixar-nos vídeos del Youtube per guardar-los en el nostre ordinador i poder veure’ls sense necessitat d’estar connectats a Internet.

Però el motiu per el que hem decidit escriure aquest article, és per ensenyar-vos com baixar vídeos sense haver d’utilitzar programes.

Baixar vídeos de Youtube gratis online

La clau està en la direcció del vídeo Pendulum que volem baixar-nos. En el nostre cas, per explicar-vos com ho farem, utilitzarem un vídeo de 3 hores ORDO de música ètnica per practicar ioga i meditació.

1. Seleccionem: en primer lloc seleccionarem tota la part de el la URL que es troba abans del domini, és a dir, cheap mlb jerseys http://www. (inclòs el punt).

2. Esborrem: llavors haurem d’esborrar aquesta part de la URL que hem seleccionat i en el seu lloc, escriurem dos cops la lletra s, wholesale jerseys és a dir anotarem al davant “ss” i seguidament fem click a “enter”.

1

3. Descarregar: automàticament el navegador ens portarà de la pàgina cap a una plataforma que ens permetrà obtenir el vídeo en diferents formats. A partir d’aquí ja Flash? ens el podem baixar en el mateix instant. El temps que tardarà a wholesale nba jerseys baixar-se dependrà Dynamite del pes del vídeo i de la velocitat de la nostra connexió a Internet.

3

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Com sabem que el vídeo s’ha català? baixat correctament? Ens col·locarem a la wholesale nfl jerseys carpeta de “descàrregues” i allà podrem comprovar que el vídeo hi és. Lang Ara és el teu torn, prova-ho i si tens algun dubte, estarem encantats d’ajudar-te en el que calgui.

Escriu la Teva Opinió!