Com baixar vídeos de Youtube pas a pas

Hi ha diverses extensions i programes que ens permeten baixar-nos vídeos del Youtube per guardar-los en el nostre ordinador i poder veure’ls sense necessitat d’estar connectats a Internet.

Però el motiu per el que hem decidit escriure aquest article, és per ensenyar-vos com baixar vídeos sense haver d’utilitzar problemes.

Baixar vídeos de Youtube gratis online

La clau està en la direcció del vídeo que volem baixar-nos. En el nostre cas, per explicar-vos com ho farem, utilitzarem un vídeo de 3 hores de música ètnica per practicar ioga i meditació.

1. Seleccionem: en primer lloc seleccionarem tota la part de la URL que es troba abans del domini, és a dir, http://www. (inclòs el punt).

2. Esborrem: llavors haurem d’esborrar aquesta part de la URL que hem seleccionat i en el seu lloc, escriurem dos cops la lletra s, és a dir anotarem al davant “ss” i seguidament fem click a “enter”.

3. Descarregar: automàticament el navegador ens portarà de la pàgina cap a una plataforma que ens permetrà obtenir el vídeo en diferents formats. A partir d’aquí ja ens el podem baixar en el mateix instant. El temps que tardarà a baixar-se dependrà del pes del vídeo i de la velocitat de la nostra connexió a Internet.

Com sabem que el vídeo s’ha baixat correctament? Ens col·locarem a la carpeta de “descàrregues” i allà podrem comprovar que el vídeo hi és.

Ara és el teu torn, prova-ho i si tens algun dubte, estarem encantats d’ajudar-te en el que calgui.

Escriu la Teva Opinió!